بصیرت ابدی

تفاوت (8)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 23:45 - جمعه 10 بهمن 1392

درج بیست دوم

در دنیا از عجایب خبری نیست و اگر هم معجزه ای باشد انقدر محدود و کم است که میتوان آن ها را به خاطر سپرد ولی در آخت این چنین نیست عجایب زیادی وجود دارد تعداد آن ها بسیار زیاد است این جا ما برای نمونه فقط به یکی از آن ها اشاره می کنیم:

در آیه 20-22 سوره مبارکه فصلت شهادت دادن اعضای بدن انسان را خداوندبیان فرموده است هنوز هم با این همه ادعای بشر در مورد علمش نمی توان سخن گفتن اعضای بدن را توجیح نمود و این یک معجزه است معجزه ای که برای دیدن آن باید تا قیامت صبر شود.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت8, بصیرت ابدی,

 

تفاوت(7) (قرآنی)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 23:32 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج بیستم

از تفاوت های دیگر،تفاوت در ایمان است که در دنیا حتی در زمان ظهور امام زمان نیز افرادی هستند که با ایشان به جنگ می پردازند این معنای نداشتن ایمان کلی افراد در هیچ زمانی در دنیا است در حالی که در آخرت وقتی افراد همه چیز را میبینند خواسته یا ناخواسته ایمان می آورند.

آیه 45-48سوره مبارکه واقعه حال افرادی را بیان میکند که میگویند وقتی مردیم استخوان هایمان دیگر نمی تواند انسان شود و این در حالی است که آن ها مست و مغرور شده اند اما وقتی آن ها آخرت را ببینند دیگر ایمانشان قطعی می شود.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت 7, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (6)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 23:22 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج نوزدهم

از دیگر تفاوت های دنیا وآخرت این است که انسان ها در بهشت می توانند بنابر اعمال خود با بزرگان همنشین شوند این بزرگان شامل پیامبران و امام و دیگر بزرگان می شود در حالی که در دنیا افراد هم دوره و افراد خاص از این نعمت برخوردار بودند.این نعمت بزرگ از جهنمیان گرفته شده است و مخصوص بهشتان است در بسیاری از آیات قرآن کریم از این موضوع نام برده شده که یکی از پاداش های بهشتیان دیدار با یار است.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت6, دیدار یار, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (5)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 23:16 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج هجدهم

در درج دوازدهم گفتیم که انسان ها در دنیا بی علم هستند در واقع همه علم ندارند حال به بیان تفاوت می پردازیم:

در نیا انسان ها کم علم هستند و این علم کم در مقایسه با علم الهی و حتی علم انسان ها در آخرت همان معنی بی علمی را دارد در احادیث هم داریم که بسیاری از علم ها در دوران ظهور موعود کشف می شود و در آخرت هم پرده های فعلی کنار می روند و انسان ها میتوانند به علم های زیادی دست پیدا کنند.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت 5, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (4)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 23:5 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج هفدهم

در درج ششم گفتیم که دنیا پایان و انتهایی دارد وحال به بیان تفاوت می پردازیم:

در آخرت همانند دنیا نیست و عمر محدود ندارد بار ها به عمر جاویدان بهشت و اهل آن در قرآن و احادیث اشاره شده است که این ها همه نشانه از عمر نامحمدود آخرت دارد.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت4, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (3)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 22:52 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج شانزدهم

در درج پنجم گفتیم که دنیا شامل ثروتمندان و فقیران است که در آن لوزومأ هم تقسیم درآمد حتما ایمان نیست حال تفاوت را بیان میکنیم:

در آخرت انسان ها دو دسته کامل هستند که شامل بهشتیان و جهنمیان می شوند و ملاک انتخاب افراد برای جایگذاری در این دو دسته حق است که خداوند قاضی است و حکم میدهد و در واقع بهشتیان هم درجه بندی دارند و درجه یا همان ثروت آن ها بستگی به اعمال آن ها دارد پس میگوییم که در آخرت ثروت به اندازه حق افراد به آن ها داده میشود


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت سوم, ثروت, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (2)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 22:40 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج پانزدهم

در درج چهارم گفتیم که زورگویان می توانند با توسل به قدرتی که دارند جولان دهند اما حال به بیان تفاوت می پردازیم:

در دنیا همان طور که گفته شد، است ولی در آخرت دیگر این طور نیس حق همه از کسی که حقشان را گرفته اند پس گرفته میشود و در آن موقعیت در همان وضعیت فقدان وسوسه های شیطان دیگر زور گویی هم وجود ندارد و زورگویان هم باید تقاص کار های بد و ناشایست خود را که در این دنیا مرتکب شده اند را بدهند.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت دوم, بصیرت ابدی,

 

تفاوت (1)

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 22:33 - پنج شنبه 10 بهمن 1392

درج چهاردهم

در درج سوم گفتیم که در دنیا انسان ها عمر های متفاوتی دارند و لزومی ندارد که مقدار مدت عمر آن ها با اعمال نیک و بد آن ها ارتباط خیلی خاصی داشته باشد ولی اکنون به بیان تفاوت می پردازیم:

در دنیا انسان ها عمر های متفاوتی دارند اما در آخرت انسان ها جاویدان زنده میمانند خوبان در بهشت و بدان هم در جهنم شاید انسان های خطاکار در جهنم به علت مجازات خود بار ها بمیرند و زنده شوند ولی این مردن معنایی که در دنیا داشت را ندارد بلکه مرگ در دنیا مرگ دیگر تولد در کار ندارد ولی در جهنم مرگ به گونه ای است که انسان ها بعد از مرگ دوباره به اذن خدا متولد میشوند و باید بلند سشوند و ادامه جزای خود را ببینند.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: تفاوت اول, طول عمر, بصیرت ابدی,

 

معرفی سه بازه زمانی پیش روی انسان

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 14:34 - چهار شنبه 9 بهمن 1392

درج دوم

در مطلب قبلی گفتم که اسلام معتقد است این جهان فقط یکی از دنیاهایی است که ما در پیشرو داریم پس در ادامه دوران های مختلف را نام میبریم:

1.دنیا:انسان ها از بدو تولد در این جهان زندگی میکنند قرآن این دوران زندگی را وقتی برای انسان ها میداند که باید در آن با نیکی کردن و عدم ارتکاب خطا وجرم های مشخص جا ومکانی در دنیای پایدار یا همان آخرت مهیا کنند.

2.برزخ:علامی بین دنیا و آخرت است که انسان ها تا بر پایی قیامت در آن زنگی میکنند و شامل بهشت برزخی و جهنم برزخی است.

3.آخرت:جهانیست پایدار و ابدی بی نهایت و از ادراک افراد دور است و حیات اصلی در آن است و شامل بهشت و جهنم است.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: بازه های زمانی, بصیرت ابدی, معرفی دوران زندگی انسان,

 

اثبات کوتاه حقانیت باور اسلامی

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 14:16 - چهار شنبه 9 بهمن 1392

درج اول

انسان ها موجوداتی خلق شده هستند و همه هم بر این باور ایمان دارند در این جا دو مطلب باقی می ماند:1.چگونه به وجود آمدن انسان 2.نیاز ها و توانایی انسان

در ادامه به بررسی این دو مطلب می پردازیم:

1.چگونه به وجود آمدن انسان:نظریه های مختلفی در این باره وجود دارد که تعداد آن ها حتی از تعداد آدم ها هم شاید بیشتر باشد ولی در این میان فقط دو نظریه مهم و جبهه دار است نظریه تکامل که بیشتر به افراد گریز فکر بر میگردد و نظریه خلق انسان توسط خداوند از گل توسط که مسلمانان این را باور دارند.

نظریه تکامل:طبق این نظریه انسان ها موجودات تکامل یافته از موجوات قبلی خود هستند به این معنا که با گذشت زمان موجودات تکامل یافته و انسان تبدیل شه اند و دلیل گفته های خود را شباهت حیوان ها به انسان میدانند مثل شباهت میمون به انسان .

نظریه اسلامی:طبق این نظریه خداوند انسان را خلق کرده است و بعد از آن به زمین فرستاده است و در واقع زمین بستری هر چند کوتاه برای کسب جا و مقام در دنیای دیگری به نام آخرت است.

2.نیاز ها و توانایی های انسان:انسان ها موجودات بسیار هوشمندی هستند اما این دلیل بر بی نیاز بودن آن ها نمی شود یکی از نیاز های مهم انسان ها ،نیاز  اتکا به قدرتی بزرگ تر از خود است.این قدرت را انسان ها خداگرفته و میپرستند و تنها خدای واقعی همان خدای یگانه «الله»است.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: نظریه, چرا خدا, وجود خدا, باور اسلامی,

 

معرفی

نویسنده : علیرضا ورامینی | تاریخ : 13:46 - چهار شنبه 9 بهمن 1398

بسم الله الرحمن الرحیم

این وبلاگ جهت شرکت در مسابقه فرهنگی ساخته شده و هدف شخصی ترویج قران و اسلام و از بین بردن شبهات را برای ایجاد این صفحه دارم.امید است با استعانت الهی و یاری شما دوستان عزیز در این راه قدمی هرچند کوچک برداشته شود.

معرفی روند کار وبلاگ:مطالب درج شده توسط نویسنده وبلاگ نوشته شده است و تمامی تلاش برای نو بودن مطالب و کپی نبودن آن ها میشود و در صورت استفاده از مطالب دیگران نام آن ها درج خواهد شد.مطالب به صورت پیوسته هستند و برای استفاده کامل از ابتدا مطالب شروع به خواندن کنید و با نظرات خود مارا دلگرم به ادامه دادن این راه کنید.

لفظ کتیبه برای نشان دادن نوشته هایی است که نویسنده وبلاگ نویسنده آن ها است.


دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: معرفی, بصیرت ابدی, ,

 
 
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد